Spaarrekeningen vergelijken

Sparen is de veiligste beleggingscategorie die er is, het geld dat u op uw bankrekening heeft staan levert elk jaar een bepaald rentepercentage op en als het op een Nederlandse bankrekening staat dan valt uw tegoed ook in de meeste gevallen onder het depositogarantiestelsel.

Hieronder kunt u gemakkelijk spaarrekeningen met elkaar vergelijken op rentepercentage.

Spaarrekeningen vergelijken
Heeft u geld beschikbaar dat u op een spaarrekening wilt zetten, maar twijfelt u of uw huidige bank wel een eerlijke rente vergoedt? Kijk eens verder dan uw bank, spaarrekeningen vergelijken loont! Zoals u in het bovenstaande overzicht kunt zien lopen de percentages nogal uiteen.

Vrijwel alle in Nederland actieve aanbieders van spaarrekeningen vallen onder een garantieregeling waardoor (een gedeelte van) uw vermogen gegarandeerd is. Wilt u er zeker van zijn of een aanbieder onder de regeling valt kijk dan eens op de website van De Nederlandsche Bank.

Zakelijk sparen
Heeft uw bedrijf geld beschikbaar dat u op een spaarrekening wilt zetten. Informeer dan bij een van de banken voor een zakelijke spaarrekening. Zakelijk sparen is een handige manier om uw geld zonder risico te beleggen.

Reacties zijn gesloten.